Астерс утримує високі позиції в рейтингу IFLR1000
>

За результатами оцінки якості роботи кращих юридичних фірм країни юридична фірма "Астерс" отримала високі позиції у рейтингу видання IFLR1000 за 2012 рік. Фірма в чергове одержала рекомендації від колег та клієнтів у галузях банківського і фінансового права та злиттів і поглинань.

Трьох партнерів Астерс визнано провідними юристами у відповідних галузях практики: Армен Хачатурян та Ірина Поканай убанківському та фінансовому праві, Олександр Падалка у злиттях та поглинаннях. Результати роботи фірми оцінювались за такими критеріями, як складність транзакцій, супроводжуваних юристами фірми, відгуки клієнтів та коментарі колег.

Практика банківського та фінансового права отримала схвальні відгуки клієнтів Астерс, які, в свою чергу, відзначили, що "фірма продовжує працювати над цікавими проектами та виконує великий обсяг роботи для міжнародних фінансових установ". У виданні наведено перелік справ, в яких юристи Астерс представляли інтереси Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Міжнародної фінансової корпорації (МФК). Також дослідники IFLR1000 звернули увагу на співпрацю Астерс з Bank of America, Merrill Lynch, RBS, UBS Investment Bank та Dragon Capital щодо першого випуску Єврооблігацій на суму 250 млн. доларів США агрохолдингом "Мрія", однією з провідних сільськогосподарських груп в Україні. Окрім цього, довідник відзначив роботу команди Астерс щодо надання консультацій Сбербанку Росії в рамках синдикованого фінансування у розмірі 700 млн. доларів США найбільшого металургійного холдингу в Україні, компанії Метінвест. Цей кредит був найбільшим з тих, що забезпечувались українською приватною компанією з моменту настання фінансової кризи.

Рейтинг IFRL1000 високо оцінив результати роботи практики злиттів та поглинань та визнав Астерс "сильною українською юридичною фірмою, що міцно утримує свої позиції на ринку", та "однією з кращих у галузі злиттів і поглинань". Зокрема, в довіднику згадано такі найзначніші справи в галузі: надання фірмою юридичних консультацій ISIDA-IVF, Swedbank та Telenor.

IFLR1000 – міжнародний довідник провідних світових юридичних фірм у фінансовій сфері, який складається за результатами усебічного незалежного дослідження. Довідник наводить рейтинги та аналіз діяльності кращих юридичних фірм в понад 100 юрисдикціях по всьому світу.

Підписатися
Дякуємо за заявку