Астерс посіла провідні позиції у сфері корпоративного права/M&A та банківського і фінансового права у рейтингу Chambers Europe 2009

Юридична фірма "Астерс" вчергове посіла високі позиції у рейтингу "Провідні фірми" оновленого видання Chambers Europe – The Client's Guide to the Europe's Leading Lawyers for Business. Практики корпоративного/комерційного права та банківського й фінансового права увійшли до першої групи рейтингу, а практика нерухомості була відзначена за надання послуг з лізингу, підготовки, юридичного аудиту та внутрішньої реструктуризації, та увійшла до третьої групи.

В індивідуальних рейтингах довідник відзначив трьох партнерів Астерс у розділі "Провідні юристи".

Старший партнер Армен Хачатурян увійшов до першої групи довідника як провідний фахівець у сфері банківського і фінансового права та був відзначений у другій групі практики корпоративного/комерційного права. Пан Хачатурян отримав рекомендації за "чудове академічне розуміння складних фінансових продуктів", клієнти оцінили його "академічне, глибоке розуміння корпоративних справ". Учасники опитування схвально відгукнулися про пана Хачатуряна як про фахівця, "який з увагою ставиться до технічних деталей та має великий досвід тлумачення українського права".

Керуючий партнер Олексій Дідковський та партнер Олександр Падалка були рекомендовані виданням в корпоративному/комерційному праві та увійшли до другої групи в цій категорії практики. Клієнти називають пана Дідковського "наполегливим юристом у проектах зі злиттів і поглинань" та рекомендують його за досвід в галузі телекомунікацій. Видання високо оцінило компетенцію пана Падалки у сфері злиттів і поглинань, торгового та договірного права, беручи за основу оцінку клієнтів, які назвали юриста Астерс " бізнес-орієнтованим фахівцем, який здатен негайно вирішити юридичні питання".

Цьогорічне видання також відзначило одного з партнерів фірми у групі "Up and Coming". Клієнти оцінили партнера Романа Костенка за "його підхід, орієнтований на клієнта, та ґрунтовний досвід" у "корпоративних та фінансових аспектах нерухомості".

* * *

Chambers Europe Guide – один із спеціалізованих юридичних довідників, який вже протягом двох десятиліть щороку видається компанією Chambers and Partners. Видання проводить дослідження юридичної професії, а також визначає провідних юристів та юридичні фірми шляхом опитування тисяч юристів та їхніх клієнтів. Запорукою репутації довідника є незалежність та об'єктивність досліджень. Довідник по Європі надає ґрунтовний аналіз юридичних ринків у 51 юрисдикції.

Підписатися
Дякуємо за заявку