Олексій Дідковський – переможець в категорії судової практики рейтингу ILO Client Choice Award 2014 року

Керуючий партнер Астерс Олексій Дідковський визнаний найкращим юристом в сфері судової практики в Україні згідно рейтингу "Вибір клієнта". Переможці були оголошені раніше в цьому місяці організаторами рейтингу, лондонською організацією International Law Office (ILO).

Міжнародний рейтинг "Вибір клієнта" визначає 450 переможців в 73 юрисдикціях. Церемонія нагородження відбудеться 7 травня 2014 року в комплексі One Great George Street у Лондоні під час урочистої гала-вечері.

Рейтинг "Вибір клієнта" був заснований в 2005 році. В усьому світі він відмічає лише ті юридичні фірми та партнерів, які відрізняються від інших бездоганним обслуговуванням клієнтів. Нагороди вручаються тим, чиї консультації є реальною цінністю для бізнесу клієнтів і якісно перевершують послуги, що надаються іншими гравцями ринку. Переможці визначаються на основі таких факторів як якість юридичних консультацій, обґрунтована цінова політика і співвідношення ціни та якості, знання специфіки ринку, здатність підтримувати контакт з клієнтом і ефективно відповідати на його запити, прозорість у питаннях білінгу і оперативність роботи.

Унікальність цього рейтингу полягає в тому, що він ґрунтується виключно на думці клієнтів і результатах опитування, проведеного тільки серед керівників юридичних служб компаній. Переможці цього року були обрані з понад 2000 кандидатів, що отримали індивідуальну оцінку клієнтів.

Темна тема
Світла тема