Астерс та Торгово-промислова палата України підписали меморандум про партнерство

У п'ятницю, 22 лютого 2019 року, найбільша юридична фірма України Астерс та Торгово-промислова палата України уклали Меморандум про партнерство та співробітництво. Меморандум підписали Президент ТПП України Геннадій Чижиков та старший партнер Астерс Армен Хачатурян.

Меморандум передбачає партнерство між Астерс та ТПП України з метою забезпечення захисту інтересів українського бізнесу на національному та міжнародному рівнях. У рамках партнерства Астерс надаватиме ТПП України інформаційно-консультаційну допомогу та братиме участь у розробці та удосконаленні національного законодавства. Астерс та ТПП України також планують спільне проведення зустрічей, конференцій та освітніх програм з найбільш актуальних питань для представників українського бізнесу.

"ТПП України та Астерс мають спільні цінності і принципи діяльності. Партнерство та втілення спільних проектів з найбільшою юридичною фірмою України допоможе нам у досягненні однієї з цілей нашої організації – підвищення культури ведення бізнесу в Україні", – зазначив  Президент ТПП України Геннадій Чижиков.
"Місія ТПП України – розвинений і конкурентоспроможний на світових ринках український бізнес – корелює з однією з цілей Астерс – покращенням правового середовища для ведення бізнесу в Україні", – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Ми сподіваємося, що експертиза 150 юристів нашої фірми стане серйозною підтримкою для ТПП України у реалізації її головних завдань".

* * *

Торгово-промислова палата України (ТПП України) - недержавна неприбуткова самоврядна організація, яка на добровільних засадах об`єднує юридичних осіб та громадян України, зареєстрованих як підприємці, а також їхні об`єднання. Мета діяльності ТПП України - розвинений і конкурентоспроможний на світових ринках український бізнес.

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США) та Брюсселі (Бельгія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2018 відзначає 22 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Темна тема
Світла тема