Астерс виступила радником HiPP Group з антимонопольного права щодо придбання заводу з виробництва молочних сумішей

Юридична фірма "Астерс" надала юридичні консультації компанії HiPP Group, одному з лідерів з виробництва дитячого харчування в Європі, забезпечивши отримання дозволу Антимонопольного комітету України у зв’язку з придбанням заводу з виробництва молочних сумішей MIG (місто Герфорд, Німеччина), що раніше перебував під спільним контролем компаній HiPP Group та DMK Group.

До команди юристів Астерс, що працювали над проектом, увійшли партнер Ігор Свечкар, радник Тетяна Вовк та юрист Павло Верболюк.

* * *

HiPP Group діє у сфері виробництва та продажу дитячих молочних сумішей, дитячого харчування та напоїв, товарів для догляду за дітьми та товарів для мам. Товари Групи HiPP експортуються у понад 50 країн по всьому світу.

MIG управляє заводом у місті Герфорд (Німеччина), на якому наразі працюють близько 500 співробітників. Завод спеціалізується на розробці та виробництві молочних сумішей, дитячого харчування та дієтичних продуктів.

DMK Group є найбільшою молочною компанією у Німеччині, що діє у більш ніж 100 країнах світу і має у своєму портфелі такі сильні бренди, як MILRAM, Osterland, Oldenburger, Rose, Humana, Casarelli, Intact, sanotact, hansal та NORMI. Лінійка продукції компанії включає широкий спектр товарів: від звичайних молочних продуктів і сирів, до молочних інгредієнтів для виробництва продуктів харчування, а також дитячого харчування, морозива і продуктів для здоров'я.

Фахівці Астерс мають значний досвід роботи в усіх спектрах антимонопольних питань, зокрема злиттях, узгоджених діях, зловживанні домінуючим становищем, недобросовісній конкуренції тощо. Антимонопольна практика Астерс є однією із найавторитетніших в Україні та складається з вісімнадцятьох юристів. Провідні фахівці у цій галузі, партнери Астерс Ігор Свечкар, Олексій Пустовіт та Олександр Вознюк представляють інтереси українських та іноземних клієнтів у найскладніших транзакціях, а також антимонопольних розслідуваннях. Фахівці Астерс тісно співпрацюють з Антимонопольним комітетом України та беруть активну участь у діяльності правової наукової спільноти. Зокрема, Олександр Вознюк є співголовою Комісії з питань конкуренції Українського національного комітету Міжнародної торгової палати, а Ігор Свечкар є головою Комітету з конкуренційного права Асоціації правників України та заступником голови Громадської ради при Антимонопольному комітеті України.

Темна тема
Світла тема