Олексій Хомяков виступив доповідачем на конференції Intax Forum Ukraine 2016

Партнер Астерс Олексій Хомяков виступив доповідачем на 5-ій щорічній конференції Intax Forum Ukraine, яка була організована компанією Intax Group 12-13 вересня 2016 року у Києві. Захід об'єднав понад 400 провідних фахівців у сфері корпоративних фінансів, фінансового планування та міжнародного податкового структурування з метою обговорення найактуальніших рішень для бізнесу та розширення кола ділових партнерів.

Серед ключових доповідачів Форуму були представники таких компаній, як PricewaterhouseCoopers AG, Baker Tilly Capital, ABLV Bank, а також партнери провідних юридичних фірм України. Олексій Хомяков виступив доповідачем у ході панельної дискусії, присвяченої практиці декларування доходів в Україні та інвестуванню за кордон.

"Команда податкової практики Астерс володіє необхідним досвідом та ресурсами, що дозволяють ефективно та надійно вирішити будь-яке питання, пов'язане з оподаткуванням. Мені було приємно отримати запрошення виступити доповідачем на цьому Форумі та поділитися успішним досвідом нашої фірми", – зазначає Олексій Хомяков, партнер Астерс.

Юридична фірма "Астерс" увійшла до переліку номінантів на отримання престижної міжнародної нагороди European Tax Awards 2016 від авторитетного видання International Tax Review у категорії "Фірма року у сфері податкового права в Україні". Команда податкової практики Астерс отримала високе визнання найавторитетніших міжнародних рейтингів, таких як The Legal 500: EMEA 2016 та Chambers Europe 2016.

* * *

Астерс є однією з найбільших юридичних фірм України, що з 1995 року надає клієнтам повний спектр юридичних послуг. Астерс було названо Юридичною фірмою десятиліття в Україні за версією "Юридичної премії 2016". Астерс двічі поспіль визнана Юридичною фірмою року: Україна та СНД (2014 та 2015 Law Firm of the Year: Ukraine and the CIS) журналом The Lawyer, авторитетним юридичним тижневиком Великобританії. Астерс була визнана Кращою юридичною фірмою 2014 року в Україні міжнародним рейтингом Who's Who Legal. Астерс визнана юридичною фірмою № 1 за показниками роботи в 2011-2015 роках згідно з результатами щорічного дослідження "50 провідних юридичних фірм України".

Підписатися
Дякуємо за заявку