Ігор Свечкар – переможець у номінації рейтингу ILO "Вибір клієнта" 2012 в сфері конкуренційного права в Україні
>

Партнер Астерс Ігор Свечкар визнаний кращим в номінації рейтингу "Вибір клієнта 2012" міжнародної юридичної організації International Law Office (ILO) у галузі конкуренційного права в Україні. Вже другий рік поспіль пана Свечкаря удостоєно цієї почесної нагороди.

Переможців рейтингу визначають за результатами опитування юрисконсультів, які оцінюють фірму та партнерів за такими критеріями, як якість юридичних консультацій, обґрунтованість цінової політики, знання специфіки ринку, ефективність комунікацій, прозорість білінгу, експертиза юристів фірми, оперативність надання відповідей на запити, використання сучасних технологій.

"Отримати нагороду – велика честь для мене, – коментує Ігор Свечкар. – Я дуже вдячний за це і буду продовжувати робити все можливе, аби виправдати довіру клієнтів до мене особисто і до практики конкуренційного права Астерс".

Рейтинг "Вибір клієнта" було започатковано організацією ILO у 2005 році для відзначення юридичних фірм і партнерів, які виділяються з-поміж інших відмінним рівнем надання послуг та бездоганним ставленням до клієнтів.

З профайлом Ігоря Свечкаря у довіднику Client Choice Guide 2012, а також з відгуками клієнтів про нього можна ознайомитися за цим посиланням.

Підписатися
Дякуємо за заявку