Астерс посилює податкову та корпоративну практики

Астерс рада повідомити про приєднання до команди фірми радника Олексія Хомякова. Його робота в компанії посилить податкову та корпоративну практики, а також практику злиттів та поглинань.

Олексій має 8-річний досвід роботи в управлінні податковою політикою українських компаній при здійсненні складної міжнародної реструктуризації бізнесу, наданні консультацій, пов'язаних з застосуванням українського податкового права великими міжнародними та локальними компаніями. Окрім цього, Олексій має глибокий досвід в управлінні активами, правовому регулюванні фондових бірж та цінних паперів, а також іноземних інвестиціях.

До приходу в Астерс пан Хомяков обіймав посаду директора з податкових питань групи компаній "Енергетичний стандарт", що здійснює комерційну діяльність у різних галузях економіки на теренах СНД. Також він працював на посаді старшого консультанта з питань оподаткування у компанії KPMG Україна, надаючи українським та міжнародним клієнтам консультації з податкових аспектів, моделювання та запровадження найбільш ефективних, з точки зору оподаткування, бізнес реструктуризацій. Пан Хомяков також керував проектами повномасштабного аудиту (податкового та юридичного) комерційних підприємств, здійснював перевірки дотримання вимог податкового законодавства у контексті фінансового аудиту за МСФЗ.

Олексій одержав ступінь магістра права та міжнародного бізнесу в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Т. Шевченка. Отримав свідоцтво адвоката у 2008 році. Вільно володіє українською, російською та англійською мовами.

Підписатися
Дякуємо за заявку