Олексій Пустовіт – новий партнер юридичної фірми "Астерс"

ЮФ "Астерс" рада повідомити про входження з 1 квітня 2013 року Олексія Пустовіта до складу партнерів Фірми.

З 2011 року пан Пустовіт працював у Фірмі в якості радника та консультував клієнтів з різних питань конкуренційного права, а також питань державних закупівель. Олексій представляє інтереси клієнтів в Антимонопольному комітеті України у зв'язку з отриманням дозволів на здійснення великих міжнародних транзакцій, а також у зв'язку з розслідуваннями АМКУ.

Кваліфікація Олексія Пустовіта як одного з кращих юристів України в сфері конкуренційного права визнана численними міжнародними рейтингами – Expert Guides, PLC Which Lawyer?, Ukrainian Law Firms і Who's Who Legal.

Пан Пустовіт представляв інтереси багатьох провідних міжнародних корпорацій, зокрема Assicurazioni Generali SpA, Clariant AG, Eni SpA, GDF SUEZ, Glencore International plc, Google, Inc., Harry Winston, KKR Funds, Koch Industries, Inc., L'Oréal, ONEXIM Group, PSA Peugeot Citroen, Renova, Rosneft, Russian Railways, SABMiller, Siemens AG і The Gores Group.

Коментуючи призначення, Олексій Дідковський, керуючий партнер Астерс, зазначив: "Ми раді вітати Олексія в якості нового партнера і пишаємося тим, що можемо посилити партнерський склад групи антимонопольного та конкуренційного права. Олексій буде відігравати важливу роль в її управлінні та подальшому розвитку. Обравши Олексія новим партнером, Фірма не лише відзначає його неординарну роботу, але й підкреслює своє прагнення постійно підсилювати команду і пропонувати клієнтам послуги найвищої якості".

Підписатися
Дякуємо за заявку