Партнер Астерс візьме участь у Міжнародній конференції "Управління юридичною фірмою"

Старший партнер юридичної фірми "Астерс" Армен Хачатурян візьме участь у дискусійній панелі "Злиття і поглинання юридичних фірм: стратегії розвитку незалежних юридичних фірм у Східній Європі" під час Міжнародної конференції "Управління юридичною фірмою", яка відбудеться 3-4 грудня 2008 року в Москві.

Мета конференції – обговорення питань регулювання юридичної діяльності, управління юридичною фірмою, маркетингу та просування, а також злиття і поглинання на ринку юридичних послуг.

Зокрема, сесія, присвячена злиттям і поглинанням юридичних фірм, має розкрити наступні проблеми: завершення злиття: уроки і досвід (Білорусь, країни Балтії, Україна, Нідерланди). інтеграція після злиття альтернативи злиттю для забезпечення контрольованого росту злиття чи інтеграція практик: короткострокові й довгострокові перспективи

Міжнародна конференція "Управління юридичною фірмою" уже вдруге проводиться в Москві за підтримки Міжнародної асоціації юристів (IBA) та збирає керівників провідних юридичних фірм із різних країн світу. Цього року співорганізаторами заходу виступили Комітет з управління юридичною фірмою IBA та Європейський форум IBA разом з LegalStudies.RU. Більше дізнатися про конференцію, ознайомитися з її програмою та зареєструватися можна на веб-сайті.

Підписатися
Дякуємо за заявку