Партнер Астерс виступив на X Щорічній правничій конференції

30 - 31 травня 2013 року Асоціація правників України провела у Ялті X Щорічну правничу конференцію. Захід зібрав найкращих представників юридичної спільноти аби обговорити злободенні питання професії з колегами з усіх регіонів країни. Провідні експерти з різних галузей права представили свої доповіді з найактуальніших питань законодавства та практики.

Вадим Самойленко, партнер юридичної фірми "Астерс", взяв участь у конференції в якості модератора та доповідача сесії з корпоративного права. Будучи одним з найактивніших поборників та розробників пропозицій з удосконалення законодавства про товариства з обмеженою відповідальністю, пан Самойленко виступив з доповіддю "Новий закон про товариства з обмеженою відповідальністю: новини зі штабу і з фронту".

Під час конференції відбулося також обрання нового керівництва Асоціації правників України. Вадима Самойленка було переобрано до складу членів Правління АПУ, а старший партнер Астерс Армен Хачатурян увійшов до складу Етичної комісії АПУ.

Підписатися
Дякуємо за заявку