Астерс стала членом Української вітроенергетичної асоціації

Юридична фірма "Астерс" стала членом Української вітроенергетичної асоціації (УВЕА).

УВЕА було створено у 2008 році для просування вітроенергетичних технологій та захисту інтересів вітроенергетичного сектору в Україні, зокрема, шляхом тісної співпраці з державними і обласними органами влади, налагодження і покращення обміну інформацією та досвідом серед учасників ринку. УВЕА об'єднує політиків, громадських діячів, вчених, розробників вітроенергетичних проектів, постачальників і виробників устаткування, енергетичні компанії, а також дослідників і споживачів, сприяючи розвитку вітроенергетики та привабленню інвестицій у даний сектор. Асоціація входить до складу Всесвітньої вітроенергетичної асоціації (WWEA) та Європейської вітроенергетичної асоціації (EWEA).

Астерс регулярно консультує клієнтів з різноманітних питань, які стосуються інвестування у вітроенергетичні проекти в Україні. Участь фірми в УВЕА дозволить брати участь в обговоренні найактуальніших питань у галузі відновлюваної енергетики, розвивати мережу професійних контактів у вітроенергетичній галузі, а також представляти інтереси клієнтів, що працюють у цій галузі.

Окрім членства в УВЕА, Астерс також бере активну участь в роботі Комітету з палива та енергетики, створеного при Американській Торгівельній Палаті, що представляє інтереси провідних енергетичних компаній України.

Підписатися
Дякуємо за заявку