Астерс приєдналася до Всесвітньої асоціації юристів, що консультують ісламських інвесторів

Юридична фірма "Астерс" стала членом ISFIN, провідної міжнародної організації юридичних фірм, що працюють у сфері ісламських інвестиційних продуктів, інвестицій з мусульманських країн і консультують виробників на предмет відповідності ісламським стандартам халяль. До юридичного альянсу увійшли найбільш авторитетні і динамічні фірми із понад 40 країн світу.

Коментуючи членство Астерс в організації, старший партнер Армен Хачатурян відзначив: "Співпраця з ISFIN дозволить фірмі розширити географію надання послуг. Ця мережа відкриє клієнтам Астерс доступ до кращих юридичних фірм у країнах з високими показниками економічного росту і до одного з глобальних ринків капіталу. Україна відома як перехрестя торгівельних шляхів між Сходом і Заходом. Ми покликані грати ключову роль на міжнародних ринках інвестицій. Тому ми прагнемо завжди супроводжувати наших клієнтів в їх роботі поза межами України, а також забезпечити інвесторам з різних країн можливість повною мірою скористатися усіма інвестиційними можливостями, які пропонує Україна".

Банківське і фінансове право – одна з ключових практик Астерс. Фірма надає юридичні послуги провідним банкам і фінансовим установам під час реалізації ними масштабних проектів в Україні. Фірма відома своїм новаторським підходом до рішення складних юридичних задач: від випусків єврооблігацій до проектного фінансування і структурованих фінансових продуктів. "Партнерство з ISFIN дозволить нам тримати руку на пульсі можливостей, які відкриваються на таких важливих ринках інвестування, як Туреччина, Азія, Близький Схід і країни СНД, а також розширити спектр наших послуг клієнтам з цих регіонів", – додає Армен Хачатурян.

Коментуючи вступ в організацію Астерс, професор Лорен Марлье, виконавчий директор ISFIN, відзначив: "ISFIN радий вітати Астерс як ексклюзивного українського партнера. Фірма знаходиться у вищій лізі юридичних фірм України і відома найвищим рівнем надання послуг. Ми особливо цінуємо цю фірму за її відкритість до інновацій та динамізм. Астерс – ідеальний вибір в Україні для іноземних інвесторів. Вступ в організацію Астерс дозволить нам розширити спектр знань і досвіду, доступних клієнтам в нашій глобальній мережі. Членство в нашій організації цього ключового гравця на юридичному ринку Східної Європи дозволить нам зміцнити свої позиції в регіоні".

Підписатися
Дякуємо за заявку