Астерс здобула провідні позиції у рейтингу Ukrainian Law Firms: A Handbook for Foreign Clients 2018

Астерс визнана однією з провідних юридичних фірм України згідно з результатами дослідження Ukrainian Law Firms: A Handbook for Foreign Clients ("Українські юридичні фірми: довідник для іноземних клієнтів") 2018 року. ULF – це щорічне англомовне видання, яке містить повномасштабне дослідження ринку юридичних послуг в Україні.

Як і минулого року, Астерс визнана найкращою фірмою України у сфері антимонопольного права. Практики агробізнесу, банківського та фінансового права, енергетики та природних ресурсів, інтелектуальної власності, трудового права та рітейлу увійшли до п'ятірки найкращих в Україні.

Серед юристів фірми, які отримали рекомендації від ULF 2018 за визначний професійний досвід:

керуючий партнер Олексій Дідковський – у сфері корпоративного права/M&A та у судовій практиці;

старший партнер Армен Хачатурян – у сферах банківського та фінансового права, ринків капіталу/реструктуризації (визнаний авторитетом у цих практиках), енергетики і природних ресурсів, корпоративного права/M&A;

партнери: Ігор Свечкар – у сфері антимонопольного права (очолив рейтинг);

Вадим Самойленко – в корпоративному праві/M&A;

Ірина Поканай – у банківському та фінансовому праві/реструктуризації;

Юлія Семеній – у сферах інтелектуальної власності та інформаційних технологій;

Роман Костенко – у сфері нерухомості, будівництва та земельного права;

Олексій Пустовіт – в антимонопольній практиці;

Олександр Вознюк – в антимонопольному праві;

Тамара Луканіна – у сфері енергетики і природних ресурсів;

Олексій Хомяков – в аграрному праві та у податковій практиці;

Ярослав Петров – в сферах енергетики та природних ресурсів і міжнародного арбітражу;

Юрій Котляров – у практиці телекомунікацій і медіа;

радник Габріел Асланян – у банківському та фінансовому праві.

Цього року старший юрист Астерс Інеса Летич була вперше відзначена у дослідженні ULF у трудовому праві.

"З моменту своєї першої публікації у 2003 році видання Ukrainian Law Firms: A Handbook for Foreign Clients здобуло репутацію авторитетного національного дослідження українського юридичного ринку та корисного довідника для іноземних клієнтів, що надає цінні рекомендації та високоякісну аналітику ринку," –коментує Олексій Дідковський, керуючий партнер Астерс, – Те, що Астерс зберегла свої провідні позиції у широкому спектрі практик у дослідженні за 2018 рік, є честю для нас".

* * *

Asters є однією з найбільших юридичних фірм України, що з 1995 року надає клієнтам повний спектр юридичних послуг. Астерс має значний спеціалізований досвід і відіграє провідну роль у консультуванні клієнтів у багатьох секторах економіки. Упродовж усієї історії свого існування фірма утримує за собою статус одного з ключових гравців українського юридичного ринку. Астерс визнана "Юридичною фірмою року в Україні" (Who’s Who Legal Awards 2018) та двічі поспіль визнана Юридичною фірмою року: Україна та СНД (2014 та 2015 Law Firm of the Year: Ukraine and the CIS) журналом The Lawyer, авторитетним юридичним тижневиком Великобританії. Також Астерс було названо Юридичною фірмою десятиліття в Україні за версією "Юридичної премії 2016". Астерс регулярно відзначають найавторитетніші міжнародні й вітчизняні дослідження та рейтинги, зокрема, The Legal 500, Chambers Global, Chambers Europe, IFLR 1000, Who's Who Legal, Best Lawyers, Expert Guides та "50 провідних юридичних фірм України".

Підписатися
Дякуємо за заявку