Юридична фірма "Астерс" провела культурно-діловий захід "Приватне інвестування: мистецтво, джаз і віскі-частування"

11 листопада 2010 року Астерс спільно з Українською асоціацією інвестиційних професіоналів CFA Ukraine організували та провели у рамках Українського інвестиційного форуму захід "Приватне інвестування: мистецтво, джаз і віскі-частування" спрямований на зміцнення ділових відносин.

>

Захід зібрав провідних спеціалістів з інвестування, інвесторів, а також представників комерційних та інвестиційних банків, включаючи керівників МФК, ЄБРР, Horizon Capital, East One, ADM Capital, DCH, Dialog Plus, Europe Virgin Fund (Dragon Capital, PE), МТП, Vertex, Euroventures, KM Core, Kulczyk Investments, P&S Group, Sigma Bleyzer, JSC Smart Holding, TAS та багатьох інших. У теплій та дружній атмосфері сучасного офісу Астерс відвідувачі отримали прекрасну нагоду поспілкуватися із колегами, встановити нові ділові контакти та обговорити останні тенденції у галузі інвестування.

В своїй вітальній промові Костянтин Магалецький, представник Комітету з приватного інвестування CFA Ukraine, розповів про сучасну концепцію Українського інвестиційного форуму та неформальних заходів для спеціалістів галузі приватного інвестування. Він також підкреслив важливість створення місцевої професійної інвестиційної мережі серед експертів з питань приватного інвестування.

Керуючий партнер Астерс – Олексій Дідковський гостинно привітав усіх учасників та задав тон прийому, представляючи Астерс та запрошуючи гостей насолодитись вечіркою в офісі фірми, наповненому мистецьким духом проекту АртАстерс, що поєднує в собі приголомшливі панорами центральної частини Києва з висоти пташиного польоту, чудові професійні фотографії краєвидів України та унікальну корпоративну галерею з останньою виставкою картин художника-експресіоніста Олексія Малих.

Загалом, окрім сприяння розвитку ділових контактів, Астерс надала гостям виключну можливість захопитись культурними та гастрономічними частуваннями, а саме, дізнатись більше про культуру вживання віскі під час дегустації спеціально підібраних зразків напоїв, оглянути експонати АртАстерс та насолодитись джазом у живому виконанні.

Підписатися
Дякуємо за заявку