Астерс стала IРО-Партнером Варшавської фондової біржі
>

Юридична фірма "Астерс" і Варшавська фондова біржа (ВФБ) підписали двосторонню угоду про партнерство в рамках програми WSE IPO Partner. В результаті фірма одержала офіційний сертифікат і підтверджувальні документи. Згідно з договором, Астерс стає IРО-Партнером ВФБ і в новому статусі продовжує надавати консультації українським компаніям, які планують розміщення цінних паперів на торгівельному майданчику Варшавської фондової біржі.

Вибір юридичної фірми "Астерс" діловим партнером Варшавської фондової біржі є черговим кроком на шляху продовження співробітництва з провідним торгівельним майданчиком Центральної і Східної Європи.

"З гордістю можемо відзначити, що Астерс стала першою українською юридичною фірмою, яка набула статусу партнера Варшавської фондової біржі, – коментує старший партнер ЮФ "Астерс" Армен Хачатурян. – Для клієнтів наш новий статус гарантує кращі можливості взаємодії з польськими юристами та брокерами у процесі розміщення".

Варшавська фондова біржа (ВФБ) є одним з європейських торгівельних майданчиків, що найбільш динамічно розвиваються. Основний майданчик ВФБ працює з 1991 року. На біржі котуються такі фінансові інструменти: акції, облігації, права підписки, права на акції, інвестиційні сертифікати, структуровані продукти, ETF і похідні інструменти. На майданчику ВФБ розміщені цінні папери близько 400 компаній, з яких 10 – українські.

Підписатися
Дякуємо за заявку