Благодійний проект DobroRun від Астерс та фонду Таблеточки – фіналіст міжнародної PR-премії SABRE Awards EMEA 2021

Благодійний проект DobroRun 2020, організований Астерс, фондом "Таблеточки" та агенцією Be—it Health & Social Impact, став фіналістом SABRE Awards EMEA 2021 – найбільшої та найпрестижнішої у світі премії у галузі PR, що відзначає визначні досягнення у сферах брендингу, репутації та залучення.

Астерс стала першою українською юридичною фірмою, відзначеною цим авторитетним міжнародним дослідженням. DobroRun став фіналістом у категорії "PR з уст в уста" разом з проектами таких відомих в усьому світі компаній як Guinness та Ogilvy.

Премія SABRE Awards відзначає найкращі PR-кампанії у світі. Серед фіналістів SABRE Awards EMEA 2021 близько 400 проектів, які були відібрані з понад 2 тис. претендентів. Оцінку проектів здійснювало журі у складі найдосвідченіших лідерів міжнародної PR-індустрії.

"Як і для будь-якого успішного бізнесу, для провідної юридичної фірми природньо робити свій внесок на користь суспільства. В Астерс ми приділяємо багато часу та зусиль проектам корпоративної соціальної відповідальності та pro bono", – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Для нас велика честь стати фіналістами найбільш авторитетної світової PR-премії. Це визнання має для нас велике значення і є свідченням того, що у складні часи фірма реалізує корисні проекти. Незабаром ми анонсуємо проведення благодійного забігу DobroRun 2021 та продовжуватимемо підтримувати боротьбу з дитячим раком в Україні".

Переможців SABRE Awards EMEA 2021 буде оголошено на онлайн-церемонії нагородження 9 червня 2021 р.

***

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Таблеточки — благодійний фонд, що з 2011 р. допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в 4 напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога українським дитячим онковідділенням, лобіювання прав пацієнтів та професійний розвиток медичного персоналу. Щомісячно під опікою фонду перебувають 500 сімей та 21 онковідділення по всій Україні. За 10 років роботи фонду понад 5 000 онкохворих дітей отримали адресну допомогу.

Підписатися
Дякуємо за заявку