"Астерс" консультує Міжнародну фінансову корпорацію щодо фінансування агрохолдингу "Мрія" на суму 75 млн. дол. США

Юридична фірма "Астерс" виступила юридичним радником Міжнародної фінансової корпорації в зв'язку з наданням довгострокового квазіакціонерного фінансування та трирічного відновлюваного фінансування на поповнення обігових коштів на загальну суму 75 млн. дол. США одному з найбільших агрохолдингів в Україні – групі компаній "Мрія".

Довгострокове фінансування буде використано для будівництва трьох зерносховищ ємністю по 100 тис. тон кожне, придбання додаткової сільськогосподарської техніки та набуття прав оренди на земельні ділянки площею 165 тис. га, у той час, як трирічна кредитна лінія буде використана для поповнення обігових коштів. Проект сприятиме збільшенню обсягів виробництва сільськогосподарської продукції та розширенню інфраструктури зі зберігання зернових культур "Мрії" в Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях.

Над проектом працювала група банківського та фінансового права: партнер Ірина Поканай та юрист Габріел Асланян.

Підписатися
Дякуємо за заявку