Астерс консультує компанію Wizz Air щодо лізингу Аеробусу A320-200

Юридична фірма "Астерс" виступила юридичним радником ТОВ "Авіалінії Візз Ейр Україна" (Візз Ейр Україна) у зв'язку з отриманням компанією у лізинг нового Аеробусу A320-200.

Парк повітряних суден, що експлуатується Візз Ейр Україна, є найбільш ефективним та екологічно безпечним на українському ринку. Отримання третього Аеробусу A320 допоможе Візз Ейр Україна зменшити споживання палива, інвестувати в інноваційні технології та охорону довкілля, а також продовжити зниження цін на авіаквитки на ринку України.

Робота Астерс над транзакцією включала юридичний аналіз документів транзакції, підготовку юридичного висновку для власника повітряного судна, консультування з питань реєстрації міжнародного майнового права на повітряне судно та супроводження такої реєстрації, надання консультацій з інших питань, пов'язаних із застосуванням Кейптаунської Конвенції в Україні.

До складу команди Астерс, яка працювала над трансакцією, входили партнер Вадим Самойленко та юристи Анна Власюк і Мар'яна Легоцька.

Підписатися
Дякуємо за заявку