Астерс консультує Sintal Agriculture у справі придбання агрохолдингу Агріка

Астерс надала юридичні консультації Sintal Agriculture, великому агропромисловому холдингу України, з питань придбання 100% акцій сільськогосподарської компанії "Агріка" у фонду прямих інвестицій Icon Private Equity. Астерс виступила радником Sintal Agriculture спільно з інвестиційною компанією Visum Capital.

Юридичний супровід угоди включав проведення юридичного аудита компаній групи "Агріка", структурування трансакції, підготовку пакета необхідних документів, переговори з продавцем.

У результаті трансакції загальний земельний банк Sintal Agriculture виріс на 50%, досягши 150 тис. га. Таке придбання дозволить Sintal Agriculture стати однією з найбільших сільськогосподарських компаній в Україні і буде сприяти більш ефективному використанню техніки і технологій, зниженню операційних витрат і собівартості продукції, підвищенню конкурентоспроможності Sintal Agriculture в аграрному секторі, а виробленої нею продукції - на внутрішньому і зовнішньому ринках.

До складу команди Астерс, яка працювала над проектом, увійшли партнер Вадим Самойленко, юристи Олесь Квят та Олександр Можейко.

Підписатися
Дякуємо за заявку