Астерс консультує Russia Partners щодо придбання групи Інто-Сана

Астерс представила Russia Partners, фонд приватних прямих інвестицій з капіталовкладеннями під управлінням понад 1 млрд. доларів США, під час придбання групи компаній Інто-Сана, провідного постачальника медичних і страхових послуг в Південній Україні.

Компанія Russia Partners є дочірнім підприємством компанії Siguler Guff & Company, LP, багатопрофільної компанії США з управління прямими інвестиціями капіталу корпоративних та публічних фондів, що працює з пенсійними фондами, корпораціями, урядовими відомствами, фінансовими організаціями, компаніями довірчого управління капіталом і приватними інвесторами. Група Інто-Сана надає послуги швидкої допомоги, стаціонарного та амбулаторного лікування, діагностики, сімейної медицини, послуги медичного страхування і включає в себе один стаціонар, дві поліклініки, чотири автономних діагностичних центри, сім станцій швидкої допомоги та одну страхову компанію.

Консультації Астерс включали структурування угоди, підготовку договору купівлі-продажу та переговори з продавцями. Також, фірма надала консультації Russia Partners з питань концентрації та отримала дозвіл Антимонопольного комітету України на концентрацію.

До складу групи з питань злиттів і поглинань, яка працювала над проектом, увійшли партнер Ірина Поканай, юристи Євген Порада та Ірина Щербина під керівництвом керуючого партнера Олексія Дідковського. Команда з питань антимонопольного права складалася з партнера Ігоря Свечкаря і старшого юриста Тетяни Вовк.

Підписатися
Дякуємо за заявку