Астерс супроводжує транскордонні транзакції у сфері корпоративної реструктуризації і злиття та поглинань

Юридична фірма "Астерс" виступила юридичним радником у трьох значних транскордонних транзакціях у сфері корпоративної реструктуризації і злиття та поглинань.

Фірма консультувала Pfeifer & Langen Inwestycje Sp. z o.o. у зв’язку з придбанням української компанії, що займається торгівлею цукром, та активів Чортківського цукрового заводу у групи Кернел, одного з найбільших аграрних холдингів України. Участь фірми у проекті включала структурування угоди, повномасштабний юридичний аудит, консультування з питань корпоративного права та нерухомості, підготовку проектних документів, отримання дозволу Антимонопольного комітету України, а також надання юридичних послуг при завершенні транзакції.

Астерс виступила юридичним радником групи Креатив, однієї з найбільших сільськогосподарських груп України та лідера на ринку жирів та маргаринів, щодо виходу міноритарних акціонерів з соєвого бізнесу групи. Участь фірми включала підготовку проектних документів, координацію роботи юридичних радників в іноземних юрисдикціях та отримання дозволу Антимонопольного комітету України.

Астерс також надала консультації групі Ардіс, українському імпортеру та дистриб'ютору харчових продуктів, у зв'язку з проведенням корпоративної реструктуризації за межами України та перерозподілом власності.

"Юридичне супроводження цих значних транзакцій посилює лідируючі позиції Астерс в Україні щодо надання консультацій із комплексних корпоративних питань і у проектах у сфері злиття та поглинань" – говорить Aрмен Хачатурян, старший партнер Астерс. "Ми маємо відмінний послужний список супроводження подібних транзакцій, де ми завжди пропонуємо інноваційні рішення, працюючи в умовах стислих строків та демонструючи високу ефективність і турботу про клієнта".

Над придбанням Чортківського цукрового заводу працювала команда Астерс у складі юристів Oлексія Дем'яненка (координатор проекту) та Юрія Радька під керівництвом старшого партнера Aрмена Хачатуряна. Отримання дозволу Антимонопольного комітету України супроводжував партнер Олексій Пустовіт за підтримки юристів Aнастасії Усової та Антона Архипова.

Над проектом групи Креатив працювала команда Астерс у складі старшого партнера Aрмена Хачатуряна і юриста Oлексія Дем'яненка. Отримання дозволу Антимонопольного комітету України супроводжував юрист Володимир Сологуб.

Команду Астерс, що працювала над проектом групи Ардіс, очолював юрист Oлексій Дем'яненко під керівництвом старшого партнера Aрмена Хачатуряна.

Підписатися
Дякуємо за заявку