Астерс - юридичний радник ING Bank N.V. у зв'язку з передекспортним фінансуванням української сільськогосподарської компанії

Астерс виступила українським юридичним радником банку ING Bank N.V. у зв'язку з наданням передекспортного фінансування на загальну суму 20 млн. доларів США ТОВ "Зерноторгова компанія", що належить групі компаній Allseeds Group з головним офісом на Кіпрі. Allseeds Group є одним з найбільших виробників і експортерів соняшникової та рапсової олії в Україні. Залучені кошти компанія використовуватиме для закупівлі насіння рапсу на українському ринку і подальшої обробки насіння в рапсову олію та макуху на експорт.

Юридичні консультації у зв'язку з кредитуванням надали представники групи банківського, фінансового права і цінних паперів ЮФ "Астерс" у складі партнера Ірини Поканай та юриста Юлії Сполітак.

Коментуючи транзакцію, Ірина Поканай відзначила: "Передекспортне фінансування, надане банком ING Bank N.V., повинно допомогти компанії задовольнити свої виробничі потреби та попит на експорт сільськогосподарської продукції. Зважаючи на нестачу фінансування на вітчизняному ринку, цей кредит є досить вагомим. Нашій команді було приємно консультувати ING Bank N.V. у цій транзакції разом із фірмою Dewey & LeBoeuf, що виступила радником з питань англійського права".

Підписатися
Дякуємо за заявку