Астерс консультує Finmeccanica з приводу купівлі DRS Technologies

Фірма "Астерс" виступила юридичним радником однієї з найбільших міжнародних високотехнологічних компаній у сфері безпеки та оборони, Finmeccanica, Società per azioni (Finmeccanica, S.p.A.) (Італія), у зв'язку з придбанням нею контролю над DRS Technologies, Inc. (США), одного з провідних світових постачальників інтегрованих електронних продуктів та послуг оборонного призначення.

Придбання DRS Technologies Inc. має стратегічне значення для Finmeccanica S.p.A. з точки зору збільшення її розмірів, досягнення кращих фінансових результатів та розширення географічної присутності на ринку. Згідно з прес-релізом компанії-покупця, вартість транзакції становила близько 5,2 млн. доларів США.

Finmeccanica S.p.A. – це велика промислова група Італії, яка здійснює свою діяльність по всьому світі в аерокосмічній галузі, сферах безпеки та оборони. Група є одним зі світових лідерів з виробництва гелікоптерів та електронного обладнання оборонного призначення. В Європі Finmeccanica S.p.A. є лідером у забезпеченні послуг супутникового та космічного радіозв'язку, а також володіє значним ноу-хау в енергетичному та транспортному виробництві.

DRS Technologies Inc. (США) – материнська компанія промислової групи з виробництва радіотоварів оборонного призначення, що здійснює діяльність у галузях електро-оптичних технологій, радіо-лінійного (РЛ) та закритого зв'язку для морських і наземних військових баз.

Роботу ЮФ "Астерс" з отримання дозволу Антимонопольного комітету України вели юристи Тетяна Вовк, Ірина Тертиця та Марина Ковалько під керівництвом партнера Ігоря Свечкаря.

Підписатися
Дякуємо за заявку