Астерс виступає консультантом Coal Energy у зв'язку з залученням фінансування ЄБРР на суму 70 млн. доларів

Юридична фірма "Астерс" виступила радником Coal Energy S.A. з питань українського права у зв'язку із залученням кредиту Європейського Банку Реконструкції та Розвитку на суму 70 млн. доларів. Coal Energy S.A. є холдингом з місцезнаходженням у Люксембурзі, що володіє десятьма вугільними шахтами та переробними підприємствами в Україні.

Кредит планується спрямувати на подальший розвиток діяльності Coal Energy S.A. в галузі переробки вугільних відвалів, будівництва збагачувальних потужностей на шахті ім. Святої Матрони Московської, яка спеціалізується на видобутку коксуючого вугілля, а також на механізацію ТДВ ОП "Ш/у Благовіщенське", яке спеціалізується на видобутку енергетичного вугілля. Проектом, зокрема, передбачається фінансування пріоритетних заходів з підвищення енергоефективності, реалізації заходів з покращення охорони праці та техніки безпеки на пріоритетних шахтах, що належать Coal Energy, та поповнення обігових коштів.

Над проектом працювала команда Астерс у складі партнера Ірини Поканай та юристів Габріела Асланяна і Вікторії Загреби.

Підписатися
Дякуємо за заявку