Астерс надала консультації FIM Bank стосовно фінансування торгових операції

Юридична фірма "Астерс" виступила радником FIM Bank з питань українського права, пов'язаних із фінансуванням торгових операцій, включаючи експорт зерна та металу, оформлення забезпечення, видачу складських квитанцій, виконання експедиторських сертифікатів і зберігання вантажів на території морського терміналу.

FIM Bank – публічна компанія, заснована відповідно до законодавства Мальти, акції якої розміщені на Мальтійській фондовій біржі. Банк, діючи через спільні підприємства, знаходиться у стратегічному партнерстві з Міжнародною фінансовою корпорацією. Основними видами діяльності банку є надання короткострокового міжнародного торгового фінансування корпоративним трейдерам та посередницьких послуг фінансовим установам у зв'язку з зовнішньоекономічними розрахунками, форфейтингом і синдикованим кредитуванням.

Над проектом працювала команда Астерс у складі партнера Олексія Дем'яненка, юриста Олега Фурманчука та молодшого юриста Аіди Карагезян.

Підписатися
Дякуємо за заявку