Астерс - Генеральний спонсор Всеукраїнського форуму представників фармацевтичного бізнесу "УКРФАРМА 2010"

"УКРФАРМА 2010:
Всеукраїнський форум представників фармацевтичного бізнесу"
2-3 червня 2010
InterContinental Kiev (Київ, вул. Велика Житомирська, 2A)

Як Генеральний спонсор заходу, ЮФ "Астерс" рада запросити Вас на "УКРФАРМА 2010: Всеукраїнський форум представників фармацевтичного бізнесу", який відбудеться 2-3 червня 2010 року у готелі InterContinental Kiev. Захід триватиме 2 дні та об\'єднає лідерів фармацевтичного бізнесу, високопоставлених урядовців та юристів-практиків для обговорення найбільш актуальних питань українського ринку фармацевтики, пошуку рішень до існуючих проблем, а також дослідження нових можливостей.

Основні доповідачі: Ала Чобану, генеральний менеджер, Roche Ukraine Жан-Поль Шоер, регіональний директор групи компаній Санофі-Авентіс і Зентіва в Україні Андрій Стогній, генеральний директор, GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Ukraine Ігор Свечкар, партнер, юридична фірма "Астерс" Олександр Гудзенко, заступник Міністра охорони здоров\'я України Олександр Мельниченко, перший заступник Голови Антимонопольного комітету України Валерій Пятницький, заступник Міністра економіки України Тетяна Бахтеєва, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров\'я Борис Сніжко, юрист, юридична фірма "Астерс" Володимир Дудка, президент, Асоціація фармацевтичних дистрибюторів "ФармУкраїна" Юрій Крестінскій, директор, "Інститут з проблем суспільної охорони здоров\'я" Ольга Баула, перший заступник директору Державного фармакологічного центру Міністерства охорони здоров\'я України Оксана Кодратьєва, начальник Управління розслідування недобросовісної конкуренції, Антимонопольний комітет України.

На обговорення винесено наступні питання:

Потреби та перспективи законодавчих змін на фармацевтичному ринку України Професійні фармацевтичні асоціації: досвід, можливості та переваги саморегулювання Система ціностановлення та реімбурсації (повернення вартості) в Україні - пошук оптимального шляху до підвищення доступності ліків Аналіз активності АМКУ у фармацевтичному секторі: результати 2009, перспективи 2010 Антидемпінгові розслідування на фармацевтичному ринку Особливості розгляду АМКУ концентрацій за участі фармацевтичних компанії Державний контроль якості ліків Реклама на фармацевтичному ринку: особливості, проблеми та перспективи Регуляторні проблеми клінічних досліджень в Україні та перспективи іх подолання Захист прав на патенти в Україні: теорія і остання практика Недоліки законодавства в сфері захисту ІВ Міжнародна практика захисту прав ІВ у фармацевтиці Злиття та поглинання фармацевтичних компаній: пост-кризова активізація

… та багато інших.

Будь ласка, дивіться брошуру для докладнішої інформації.

Натисніть тут для реєстрації.

Підписатися
Дякуємо за заявку