АртAsters представляє роботи фотохудожника Ігоря Гайдая

7 листопада 2018 року юридична фірма "Asters" спільно з Американсько-Українською Діловою Радою (USUBC) в рамках проекту АртАстерс провела презентацію виставки  робіт Ігоря Гайдая, одного з найвідоміших фотографів України.

Під час урочистої церемонії відкриття виставки старший партнер Asters Армен Хачатурян зазначив: "Ігор Гайдай – знакове ім'я в українській фотографії. Кожен з його проектів впродовж двох останніх десятиліть був еталонним зразком того, як за допомогою мистецтва найвищої якості можна показувати Україну світові. Беззаперечні професійні навички Ігоря унікально поєднуються з глибинним баченням світу у всій його складності, різноманітності і, водночас, красі. Ім'я Ігоря та його роботи відповідають концепції проекту АртАстерс – демонструвати бізнес-спільноті найкращі зразки українського мистецтва. Ми раді, що багато людей зможуть побачити цю виставку у нашому офісі".

Морган Вільямс, президент Американсько-Української Ділової Ради, коментує: "Проект АртАстерс вже протягом майже 10  років презентує шедеври українського мистецтва бізнес-середовищу, і коло шанувальників проекту вийшло на міжнародний рівень. У своїх роботах Ігор Гайдай зображує сучасну Україну, яка нарешті вийшла з тіні свого минулого. Ми з радістю підтримуємо виставку одного із найбільш визначних культурних коментаторів нашого часу".

Прийом традиційно відбувся в офісі Asters і зібрав понад сто гостей, серед яких топ-менеджери бізнесу, дипломати, представники державної влади та громадські діячі. Під час прийому також відбулася офіційна презентація нового логотипу Asters.

***

Ігор Гайдай- фотограф, засновник та співвласник компанії "Гайдай студія" та галереї «Камера», автор 3 фотокниг: "Українці. Початок третього тисячоліття", "9 місяців + 3 дні", "РАЗОМ.UA". У 1985 році закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого за спеціальністю "Кінооператор". Дипломна робота "Дракон", знята з грецьким режисером Антонісом Пападопулосом, отримала приз на кінофестивалі "Молодість" і пізніше була представлена на різних міжнародних кінофестивалях. У складі ініціативної групи започаткував Спілку фотохудожників України.

АртAsters – це заснований у 2009 році КСВ проект Asters, покликаний підтримувати, пропагувати та популяризувати сучасне українське мистецтво, надаючи додаткові можливості художникам експонувати роботи в світлому і просторому приміщенні офісу Asters для клієнтів і гостей фірми, а також для її співробітників.

Американсько-Українська Ділова Рада (U.S.-Ukraine Business Council/USUBC) є приватною неприбутковою професійною асоціацією, яка представляє інтереси американських компаній, що працюють в Україні, та українських компаній, які активні на ринках США, або пов'язані з цими ринками. Штаб-квартира USUBC знаходиться у м. Вашинґтон, Округ Колумбія, США. USUBC є найбільшою бізнес-асоціацією з осередком за межами України, яка працює на користь українців. З 1995 року USUBC просуває імідж України як країни, у якій варто вести бізнес.

Підписатися
Дякуємо за заявку